En del av Optimal Gruppen
perfekte transformasjoner

Før og etter bilder

Se de unike forvandlingene nedenfor.

Adrian

Adrian er en maskin uten like. Han hadde et ønske om å å ha en fysikk som samsvarte med hvordan han følte seg på innsiden. Etter samtaler, privat coaching på Oslos beste kompetansesenter Optimal Trening, med transformasjonspakken og videre veiledning over web oppnådde han ekstrem progresjon!
Fra 11,8 % kroppsfett til 4,9 % - Fra 81 kg til 75 kg - Avsluttet dietten med 505 sammenlagt * 175 kg knebøy * 150 kg benkpress * 190 kg markløft
Coachet av  Svein Erik Gjøsund

Kristoffer

Kristoffer sendte Optimal Trening/Adrian denne mailen:

"Du, jeg har nå tenkt litt, og vil gjøre noe med vekten og livsstilen min.. Jeg er gira på og få til dette, men har da noen spm.. Siden jeg er en del ute og reiser i jobben, så er det liksom april og mai som er muligheten for meg til og virkelig sette i gang, da det er tider da jeg er mye hjemme. Jeg veier i dag mellom 115 og 120 kg tror jeg, og har et mål om og komme ihvertfall ned i 90kg. Hvor mye TID og PENGER vil det koste meg og nå det målet på kortest mulig tid? Sånn anslagsvis. Er super gira for og klare det, men må bare høre, da det begrenser seg selv på noe av det."

2 måneder senere

2.4.13 – 3.6.13 , 125,5kg – 107,7kg
Trent og coachet av Adrian Paul

Arne

Arne Mostue og en kompis inngikk et veddemål en fuktig lørdagskveld på byen! Her er resultatet etter 2 måneder.
Trent og coachet av Adrian Paul

Joachim

Lyst til å bli enda bedre fotballspiller? Gjennom screening og testing gir du oss et grunnlag til å korrigere dine svakheter i muskulaturen og myke opp stive muskler gjennom individspesifikt styrkeprogram! Joachim har endret kostholdet og treningen sin radikalt. Fra kun felles fotballøkter med adeccoliga klubben Mjøndalen og usystematisert styrketrening stagnerte han. På 5 uker med nøye planlagt styrke- og kostholdsprogram har han gått ned fra 85,5 kg til 80,7 kg. Fett prosenten har gått ned fra 11.5% til 8,6%. Korreksjonsøvelsene har gjort kroppen mer smidig og eksplosiv Tippeligaen next?
Trent og coachet av Adrian Paul

Robert

"Etter mange år med en svært passiv tilværelse og et uregelmessig matinntak, tok jeg tak i situasjonen i sommer’13 (månedsskiftet juli / august ) og oppsøkte Optimal Trening.
Jeg er 53 år og de senere års vektøkning, passivitet og dårlige kosthold har ført meg inn i en dårlig sirkel med et svært lavt energinivå, dårlig nattesøvn samt en ineffektiv arbeidstilværelse.

Etter ca en uke med trening ( 2 økter med PT samt daglige, en times powerwalk ) og endring av kosthold, sov jeg bedre, det ble lettere å komme seg opp om morgenen og jeg merket en betydelig mer effektivitet i dagens gjøremål / arbeide. 
Jeg har nå trent i ca. 6 uker (18 juli-4 september 2013)med PT, egentrening og PW samt fulgt et kostholdsprogram til punkt og prikke. I tillegg til vektreduksjon ( 5,2 kg ), en smalere livvidde og en sterkere kropp, føler jeg alt mye lettere, jeg sover svært godt og har et helt annet energinivå enn tidligere.
Kommentarer fra omgivelsene er at jeg er gladere, lettere til sinns, fått et mye bedre humør og utstråler en helt annen energi. Jeg legger ikke skjul på at den endringen av kroppen som kommer til syne, gir meg et bedre selvbilde og at det betyr mye for meg. Jeg har en bedre hverdag, jeg trives bedre med meg selv og jeg deltar i svært mange aktiviteter som for svært kort tid siden var uaktuelle for meg.

Timene og innsatsen jeg har nedlagt ved Optimal Trening har på denne korte tiden gitt meg en mye bedre livskvalitet og det viktigste for meg, jeg har fått trening og gleden ved det inn som en positiv del av hverdagen. Jeg er svært godt fornøyd med å få treningen tilpasset og skreddersydd mitt nivå, oppfølgingen, rådgivningen og ikke minst den motivasjonen dette har gitt meg for å fortsette med en sunn og aktiv livsstil."
Les videre
Trent og coachet av Adrian Paul

Cato

Cato Monsen har blitt trent og coachet av Sigvar Garfors.

Fredrikke

På 10 måneder har Fredrikke hatt en vektnedgang på 17 kg, -14 cm rundt midjen, -16 cm rundt hoftene, -11 cm rundt hvert lår!

Fredrikke har blitt trent og coachet av Sigvar Garfors.

Jenny

Jenny trengte bare et lite spark bak for å komme i gang med treningen og et bedre kosthold. I løpet av 8 uker gikk hun ned 7 kg og 12 cm rundt magen.

Jenny Sommernes har blitt trent og coachet av Yngvild Andrea Grip.

Ranbir

Ranbir hadde lenge prøvd, men slitt med å gå ned i vekt. Transformasjonspakken på Optimal Trening var det som skulle til. På 13 uker gikk hun hun ned 8 kg og 12 cm rundt midjen. Hun har etter den tid fortsatt vektnedgangen og sine nye, gode vaner.
Ranbir har blitt trent og coachet av 
Yngvild Andrea Grip.

Elisabeth

Elisabeth har fått "rumpen" løftet på 4 måneder, det er kun disiplin og dedikasjon som gjelder!

Elisabeth har blitt trent og coachet av Sigvar Garfors.

Karima

Karima Thingvold sin største utfordring var å få i seg nok mat, hun måtte spise hele tiden for å oppnå dette resultatet på 26 uker.

Karima har blitt trent og coachet av
 Sigvar Garfors

Martine

”I starten fulgte jeg kostholdsprogrammet mitt bare fordi jeg måtte, men tenkte helt klart at dette var noe jeg aldri skulle følge over lengre tid! Men nå kunne jeg aldri gått tilbake til mine gamle vaner. Jeg har også etter mitt opphold fått ett helt annet syn på helse. Nå tenker jeg alltid over hva jeg velger å spise. Å slutte å trene og ikke fortsette med de gode kostholdsvanene mine ville vært helt feil for meg.”
Martine har blitt trent og coachet av 
Yngvild Andrea Grip.

Sander

Sander fikk det til, det kan du også.
På 2 år ned gikk han ned fra ufattelige tunge 150 kg til en lettvekter på 90 kg.

Sander har blitt trent og coachet av 
Adrian Paul

Ulrik

Ulrik har blitt trent og coachet av
 Sigvar Garfors

Andre fornøyde kunder

Til toppen
Call Now Button