En del av Optimal Gruppen
KOM I FORM MED OSS

Du har målene,

vi har kompetansen.

Ingen trender - kun resultater!

Optimal Trening er et eksklusivt personlig treningssenter.

Vi er her for å gjøre deg til den beste utgaven av deg selv! Vårt team består av personlige trenere, fysioterapeuter, osteopater, naprapater, muskelterapeuter og ernæringsfysiologer. Med menneskene, lidenskapen og kunnskapen som befinner seg innenfor våre vegger, føler vi oss beredt til å ta enhver utfordring og gi deg en forbedret helse uansett utgangspunkt.

Tjenester

Vi har tjenester som passer alle kroppsformer for alle aldre.
Nedenfor finner du et utvalg av hva vi kan tilby

Transformasjoner

Minimum 3 treninger i uka i 6-12 uker utifra din målsettning, forbered deg på tøffe dager men med rekordresultater om du er 100% dedikert.


Semiprivate timer

Tren med én eller flere samtidig. Semiprivate timer fungerer med 3-8 personer. Gode resultater kan også skapes gjennom gruppedynamikk.


Muskelbygging

Ønsker du å bygge muskler? Å bygge muskler er mer enn å trene litt styrke nå og da. Våre eksperter har teknikkene, programmene og kunnskapen til at du skal forbigå dine mål.

Vektnedgang

Interessert i å pynte på det visuelle aspektet ved deg selv? Våre fagfolk setter opp kostholdsplan og treningsprogrammer som er spesialtilpasset deg og dine forutsetninger.

Funksjonell trening

Idrettspesifikt eller funksjon i hverdagen? Vi har kompetansen.
Styrketrening

Vi tilbyr trening og kurs i styrkeløft og olympisk vektløfting. Våre eksperter på området kan ta teknikk og fremgangen din til et nytt nivå.


Programdesign

Om du ikke ønsker PT kan du allikevel få vår hjelp til å sette opp det optimale treningsprogrammet utifra dine målsetninger.


Kostholdsveiledning

Opp i vekt, ned i vekt, fettforbrenning eller funksjon, bestill time med vår ernæringsfysiolog.Online trening / Optimal Trener

Selv om du ikke har mulighet til å trene med oss på Optimal Trening fysisk, kan du fortsatt få vår hjelp til å nå målene dine.


Referanser

Fornøyde kunder

"Jeg er svært godt fornøyd med å få treningen tilpasset og skreddersydd mitt nivå, oppfølgingen, rådgivningen og ikke minst den motivasjonen dette har gitt meg for å fortsette med en sunn og aktiv livsstil."

- Robert

"Jeg kunne fylle alle veggene på Optimal Trening om gleden av at det var akkurat du som ble min PT for ca 6 år siden. En time med deg gir ny energi. Hos deg er det ikke dårlige timer, de er varierte og spennende."

- Kari

"Adrian og Optimal trening ble min redning mot mitt mål. En streng, dyktig, empatisk og kunnskapsrik coach, akkurat det jeg trenger i min situasjon nå."

- Tone

SE ALLE REFERANSER

I samarbeid med

KONTAKT OSS

ÅPNINGSTID
Mandag-søndag 07.00-22.00

Senteret er primært åpent etter avtale med din personlige trener, terapeut eller coach.

Telefon

40046006

Besøkstid

Mandag-fredag: 
09.00-18.00
Til toppen
chevron-down Call Now Button