En del av Optimal Gruppen
Fornøyde kunder

Referanser

Nedenfor har vi samlet en god del av våre referanser.
Håper disse referansene kan være til inspirasjon for akkurat deg!
"Jeg er 37 år og utdannet sykepleier med spesialisering i ernæring og rehabilitering. Med denne bakgrunn og mange års erfaring innen trening skulle man kanskje tro at dette ikke var i kategori PT-kunde. Hvem kan pushe seg selv til “det lille ekstra” og holde sin egen motivasjon oppe gjennom jevne perioder hele året? Hvem er disiplinert nok til å stadig flytte grenser for å nå nye mål for så å gå videre til neste steg uten å falle tilbake?

Jeg kan de fleste teorier og har selv gjennomført med gode resultat i perioder, men som de fleste andre av oss faller også jeg lett tilbake. Lange perioder med en spinning time i uka og litt udisiplinert småtrim inn i mellom i en ellers så hektisk hverdag. Jobb og familie krever sitt, og vips…så befinner man seg i en situasjon der følelsen av skippertak kommer tilbake. ADRIAN var da den jeg ble knyttet opp mot i en slik skippertak-tanke for vel ca 2 år siden, og det resulterte i aldri mere skippertak. Med en sympatisk måte å møte meg på innledet han en profesjonell treningsrelasjon hvor jeg ønsket og han delte opp innsatsen i realistiske tiltak for å nå målene.

Han begrenset planene i perioder slik at dette ikke skulle bli kortsiktig. Han har en unik måte å skape nok variasjon til at dette ikke ble bolker, men en livsstil der det hele tiden var nye opplevelser og grensene for å lære nye øvelser og aktiviteter stimulerte nok til at jeg ikke går lei. Det å bli pushet ut over komfortgrensene er slett ikke alltid hverken lystbetont eller hyggelig, men det å kunne sympatisk minne en på hva man oppnår, samtidig som passe mengde ros og utfordringer ligger der er ikke noe man kan lese seg til. Adrians ferdigheter går langt utenpå hva skolepensum kan tilegne en, det er profesjonelt og gir trygghet. Spekteret av ferdigheter gjør at jeg til stadighet får utfordret mestringsopplevelsen til å beherske flere variasjoner av øvelser, men med en trygghet i at han underviser i en sikker gjennomføring slik jeg kan fortsette på egenhånd.

Hans utetrening med sommer bootcamp har jeg også deltatt på 2 år på rad, og denne gangen gleder jeg meg faktisk til vi starter igjen i mai. Undervisning i øvelser utendørs med enkle hjelpemidler har virkelig vært en boost. Gruppetimer med PT i en slik setting er både morro og utfordrende, og virkelig med rom for alle aldrer og alle utgangspunkt."
Inspirerende og kunnskapsrik.

"Adrian er en dyktig og motiverende personlig trener. Jeg har en prolaps nederst i ryggen, og har i flere år slitt med smerter. Jeg har av fastlegen min blitt anbefalt å kutte ned på mange forskjellige treningsformer, og ble i 2011 avhengig av smertestillende. I 2012 har jeg hatt noen timer med Adrian hvor fokuset har vært å gjøre øvelser, og trene meg fri fra smertestillende.

Adrian har lyttet til hvordan hverdagen min har vært, og tilrettelagt øvelser for meg. Øvelsene har vært skreddersydd for mine plager. Det har vært bra at jeg har fått alternative øvelser, så jeg kan variere treningen min. Jeg trener nå på Bislett Challenge ukentlig, og trener smertefritt flere ganger i uken utover dette. I dag er jeg faktisk fri for smertestillende, det har økt livskvaliteten min betraktelig. Jeg kan virkelig anbefale Adrian som personlig trener."
"God og brukervennlig webløsning med chat med trener, video av hver øvelse og oppdaterte program hver uke. Dyktige trenere som virkelig bryr seg og tilpasser program etter preferanser! Veldig fornøyd med hvordan ting blir lagt opp av Adrian;)"
"To be very honest, I am very lazy person, and as most of us, I like fast results without putting too many efforts. AND Adrian finds a way how to interest me with training program, which motivates to go to the gym, since it is something new all the time and the progress is obvious. 

My lifestyle does not allow me to follow routine, and thanks to Adrian, we found a way how to stay fid and adapt to busy work schedules, flexibility is a key. And most importantly, we workout together like friends, with respect, good talks and lots of fun! I am getting stronger each time I meet Adrian!"

"Jeg kontaktet Adrian og Optimal Trening etter å ha prøvd flere dietter og ulike treningsformer på egen hånd, uten suksess med å bli kvitt en tre-års vektoppgang. Etter et kort møte kunne Adrian innstille meg på at vi skulle få til noe positivt og ga umiddelbar motivasjon med et realistisk mål om både inntak av mat, mengde trening og hvordan livsstilen kunne forbedres i henhold til min hverdag. 

Adrian har sørget for at hver treningsøkt er noe å glede seg til og han fokuserer på øvelser som bygger muskler, samtidig som fettmassen reduseres. Jeg kan stolt skryte av ti kilo ned, en sterkere kropp og en totalt endret livsstil. Dette er kun en liten bit av hva jeg kan takke ham for, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg mailet ham for noen måneder siden."

Anbefales på det STERKESTE!
"Hittil har jeg trent med Sigvar i snart tre måneder, og jeg har hatt framskritt jeg ikke trodde var mulige! Jeg har gått ned 10 kg og mange titalls cm fordelt rundt over kroppen. I tillegg har personlige rekorder på løft økt mange kg.

Sigvar har, etter som tiden har gått, blitt mer som en støttende venn som hele tiden stiller opp og samtidig innehar mer kunnskap om kropp, trening og kosthold enn noen andre jeg kjenner. Han har mange gode sider som trener, deriblant sin rådgivning, støtterolle og det som føles ut som uendelig kunnskap om muskler/knokler/ledd, forskjellige treningsøvelser og hvordan best mulig progresjon skal oppnås. Han har tilrettelagt kostholdet mitt og gitt meg treningsprogram hvor vi har variert mye med øvelser, men samtidig beholdt de gode baseøvelsene for hele tiden å ha en kontroll på blant annet styrkeutvikling. Noe av det jeg liker best med Sigvar som trener er at han er lett å prate med.

Uansett hva det skulle være så kan jeg spørre, si ifra og prate om utfordringer, problemer og hva enn som skulle oppstå knyttet til programmet og kanskje andre ting i hverdagen som kan hindre utvikling. Dette har virkelig blitt til en fantastisk livsstilsendring som jeg IKKE ville vært foruten!

Jeg vil, med 100 % sikkerhet, anbefale Sigvar videre som trener og coach, uansett hva man skulle ha som mål (ned i vekt, opp i vekt, styrkeprogresjon, osv.). Han gir seg ikke før DU ser resultater!"

Fredrikke Fjæran, Bachelor i ernæring
"Jeg har utsatt kroppen min for mye og tung trening gjennom de siste 20+ årene, og kanskje ikke alltid like korrekt trening. Det har medført ulike skader og smerter i knær, hofter, rygg, skuldre og albuer. Jeg har prøvd alle mulige behandlingsmetoder med både gode og mindre gode – ja dessverre i mange tilfeller helt ikke-eksisterende resultater. Jeg har imidlertid fått et svært godt inntrykk av osteopati og både omfanget og breddeforståelsen av kroppen, med fokus på årsakssammenhenger. Med det menes at behandleren er i stand til å forstå hva som er årsaken bak smerte og skade, og gjøre de nødvendige tiltak for å korrigere dette – i stedet for å bare behandle symptomet som mange andre har en tendens til å gjøre. Det blir som å ta smertestillende når du har vondt i ryggen, hvis den egentlige årsaken er forkortede hoftebøyere av for mye sitting i feil arbeidsposisjon i hverdagen.

Etter å ha snakket med Sigvar forstod jeg raskt at han var svært dyktig på sitt fagfelt, og jeg satte meg opp på timer for behandling. Mine forventninger ble både oppfylt og forbigått etter hver time, Sigvar fant restriksjoner og ubalanser jeg aldri hadde kunnet forestille meg, og lindringen av smerte var umiddelbar – men langt mer gledelig var et høyere styrkenivå og fornyet framgang når jeg kom på trening. Spesielt merkbart var det i øvelser jeg tidligere gruet meg til fordi det krevde lengre oppvarming, for å i det hele tatt kunne gjennomføre uten å overskride minimum smerteterskel. Jeg gir Sigvar mine varmeste anbefalinger, og forhåpentligvis vil det ikke være så mange som oppdager hvor dyktig han er at det blir vanskelig for meg å få bestilt flere timer hos han!"

Børge A. Fagerli, Coach, Personlig Trener og skribent
"I løpet av mine mange år med trening og behandling, sniker Yngve seg klart inn blant de beste når det kommer til behandling. En utrolig kompetent person som virkelig sørger for at jeg kan prestere optimalt når skader og plager dukker opp. Yngve har fulgt meg godt opp frem mot VM, og takket være han kan jeg stille med en langt friskere kropp i møte med resten av verden!"
"Jeg begynte å trene med Yngvild i august 2016. Som nybakt mor hadde jeg da en del plager som jeg aldri hadde hatt før: vondt i knærne og bekkenet, svak kjerne og rygg. Etter bare tre uker med trening to ganger i uka forsvant smerter i knærne, og jeg har vært smertefri siden. Etter hvert forsvant også smerter i bekkenet, og jeg har også fått en mye sterkere kjerne og rygg. Det å gå ned i vekt har aldri vært målet mitt, men jeg har nå, 5 måneder etter, fått en slankere figur og en mye strammere mage.

Trening med Yngvild har hele tida vært hardt arbeid, men jeg har fått resultater som jeg trodde jeg aldri kunne få til, blant annet 60 kg i knebøy, 80 kg i markløft, 4 chins og 8 dips. I tillegg har treninga gitt meg utrolig mye også i forhold til overskuddet i hverdagen, humøret og livsgleden. Uten disse øktene hadde forrige høst vært mye tyngre med en travel fulltidsjobb og et lite barn.

Yngvild er veldig kunnskapsrik og dyktig, blid, hyggelig og lett å snakke med. Man føler seg virkelig sett og kan stole på at en er i trygge hender. Hun er oppriktig engasjert i kundens progresjon, prøver alltid å tilpasse treninga dagsformen og er veldig støttende. Treninga med Yngvild har gitt meg utrolig mye, og jeg føler at den lille investeringa jeg har gjort, med to timer med trening i uka, har gitt enorme resultater på alle plan."
"Jeg startet hos Yngvild for å få mer ut av treningen, både med tanke på motivasjon og kunnskap. Gjennom å lære riktig teknikk har jeg opplevd større fremgang og ikke minst mye mer glede av styrketreningen. Jeg har også opplevd det som veldig nyttig å få sunne perspektiver på treningen, slik som at det er normalt å ha dårlige dager, at det er lov å ta pauser og å drive med den aktiviteten man trives best med.

Jeg har flere ganger tenkt at jeg ikke lenger trenger personlig trener, men kommer alltid frem til at det gir meg økt selvtillit, glede og påfyll av motivasjon. Derfor fortsetter jeg! Jeg legger ned mye tid i trening, og Yngvild har bidratt til at timene i større grad er fylt med kvalitet. I tillegg har jeg nok fått et mer avslappet forhold til trening."
"Etter flere rolige år på skolebenk og sofa, våknet gleden av å holde seg i form igjen for noen år tilbake. Jeg ble ivrig å gå på ski og til å løpe, men etter hvert stagnerte fremgangen. Jeg visste at styrketrening er viktig for disse idrettene også, men var ikke like flink til å trene dette systematisk. «Redningen» ble en hjernerystelse, hvor jeg i en lang periode ikke kunne trene når pulsen ble for høy. Men jeg kom i stedet i gang med styrketreningen, og PT-timer med Yngvild tre ganger i uka gjorde sitt til at styrkeutviklingen ble meget bra. Etter hvert som hodet bedret seg ble også PT-timene gjennomført med stadig større intensitet. Til tross for manglende kondisjonstrening som følge av hjernerystelsen satte jeg ny rekord på Birkebeinerrennet, og fulgte opp med min beste løpssesong. Yngvild har også fulgt meg opp med et trenings- og kostholdsprogram i ettertid, og styrketreningen utføres med mye større glede nå.

Yngvild lærer bort de ulike styrkeøvelsene på en meget pedagogisk måte, hun har bygget opp en god del erfaring om styrketrening og kosthold til tross for sin unge alder. Hun tillater ikke kundene til å slurve med teknikken, for min del har det betydd at treningen innebefatter mye tøyingsøvelser for å kunne komme i riktig stilling. Øvelsene er nøye satt sammen for å oppnå progresjon, og Yngvild er flink til å motivere sine kunder til å gi jernet på trening. Når jeg har spørsmål svarer hun når hun kan, hvis ikke har hun svaret klart til neste trening. Yngvild og hennes team vil hjelpe deg til å nå de treningsmålene du har satt deg!"
"Superfornøyd etter fullført program fra Yngvild Grip! Uten henne hadde jeg aldri klart å gå fra 2 til 8 chins, 4 til 14 dips, 57,5kg til 72,5 kg i benk og 5×110 kg markløft på 2 mnd. Flere målsetninger i boks, og det er en veldig god følelse. Yngvild er fantastisk dyktig, jordnær og ydmyk, og har hodet på rett plass. Sånne mennesker digger jeg."
"Flinkeste Yngvild Grip har de siste månedene satt opp mine styrkeøkter, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Stor progresjon på både dips, og pullups (fra 3-8 stk), samt økt styrke i baseøvelser. Jeg gleder meg til fortsettelsen."
"Jeg har alltid vært veldig opptatt av sport og trening og har i perioder drevet med mange ulike aktiviteter; fotball, friidrett, telemark og styrketrening for å nevne noen. De siste årene er det riktignok styrketrening og løping som har bidratt mest til å holde kroppen ved like. Mangel på skikkelig veiledning og lite fokus på korrekt teknikk har ført til at jeg periodevis har slitt mye med skader. Skuldrene har for eksempel fått kjørt seg ekstra hardt; noe som har resultert i skaden SLAP-lesjon.

For å få hjelp til å bedre teknikken og samtidig få en bedre og mer strukturert tilnærming til styrketreningen valgte jeg å oppsøke Optimal Trening og Yngvild. Med dyktig veiledning fra Yngvild har jeg ikke bare forbedret teknikken på baseløftene, men også styrket og stabilisert skuldrene slik at jeg nå er i stand til å trene pressøvelser uten smerter. Basert på min treningsbakgrunn ble det lagt opp til en treningsplan med fokus på å øke beveligheten og styrke de svake muskelgruppene samtidig som det ble fokusert på riktig utførelse av øvelsene. Det har vært morsomt møte til trening på Bislett hvor Yngvild, med sitt gode humør og smittende engasjement, samt en egen evne til å få deg til å yte maksimalt selv om musklene skriker av smerte, har sørget for resultater jeg ikke hadde fått til på egen hånd. Dette var en avgjørelse jeg vil dra nytte av resten av livet."
"Yngvild Andrea Grip som personlig trener. Første gangen vi møttes spurte hun meg hva jeg ville oppnå med min trening og hva jeg ville oppnå med min kropp. Jeg fikk også mye informasjon om hvordan vi skulle legge opp treningsøktene og hvordan vi skulle gjøre endringer i kostholdet. Jeg hadde aldri hatt noen som skulle følge meg opp på verken trening eller kosthold før, så jeg var utrolig spent og gledet meg masse til tiden fremover! Jeg husker enda hvor mye jeg gledet meg til min første time, men samtidig hvor mye jeg håpet vi aldri trengte å jobbe med knebøy, men jo! Den første baseøvelsene vi begynte med var knebøy, men sannheten er at per dags dato er knebøy og markløft mine favorittøvelser! Når ting ikke går min vei mister jeg alltid litt motivasjon, men Yngvild har alltid funnet en måte å holde den motivasjonen oppe på.

Yngvild er en utrolig positiv og glad person! Om jeg hadde en nedtur eller det var noe jeg syntes var ubehagelig på noen måter fant hun alltid en løsning på det. For min del har kostholdet vært det største problemet – jeg elsket fast food og spiste gjerne godteri på en mandag eller hele uka for den del! I starten gjorde vi forandringer sakte, men sikkert. Det var tøft, men jeg merket at ting ble lettere og lettere. Jeg har også etter mitt opphold fått ett helt annet syn på helse, nå tenker jeg alltid over hva jeg velger å spise. Å slutte å trene og ikke fortsette med de gode kostholdsvanene mine ville vært helt feil for meg.

Yngvild fortalte meg at kosthold vil til slutt bli en vanesak og man plutselig begynner å like ting man før ikke likte. Fek.s fikk jeg beskjed om å spise havregryn etter trening og de første gangene var absolutt ikke noe jeg nøt, men i dag elsker jeg havregryn og gleder meg hver gang! Kan være vanskelig å tro, men det er faktisk virkelig! I dag har jeg null problem å være med venner på burger king uten å spise, det frister rett å slett ikke. Kebab kan jeg nesten ikke lukte på før jeg blir dårlig av alt det dårlige fettet.

Jeg hadde også mine mål som å komme inn i en kjole og en bukse som tidligere passet. Dette er null problem nå, både buksa og kjolen er flittig brukt! Det er akkurat slike oppturer som får min motivasjon til å holde seg oppe.

Yngvild er en person etter min mening, umulig å ikke like. Hun brenner virkelig for å hjelpe andre mennesker til å faktisk forstå hvor viktig det er med ett bra kosthold og bra trening, ikke bare for din helse, men også for ditt eget selvbilde. Å være komfortabel med din egen kropp. Min selvtillit har blitt betraktelig mye bedre etter mitt treningsopphold med Yngvild, jeg har gått ned mye i både vekt og mål.

Ikke en uke har jeg hatt ett negativt tall som viste at jeg hadde gått opp i vekt. I dag sitter jeg igjen med utrolig mye kunnskap både om kosthold og styrketrening og angrer ikke ett sekund på at jeg startet å trene med Yngvild. Jeg sitter igjen med den følelsen at jeg virkelig mestrer noe og at jeg vet at jeg kan bli bedre og bedre til mer jeg jobber. Jeg startet med en kropsvekt på 78,2kg og nå i dag veier jeg 70,8kg, jeg er utrolig glad og stolt over hva jeg har nådd og takket være Yngvild har jeg nå funnet den motivasjonen og gleden i trening.

Jeg har hatt et helt fantastisk treningsopphold med Yngvild, hun er ei dame som har forståelse for ting og alltid prøver å finne den beste og rette løsningen for deg. Jeg anbefaler alle å trene med Yngvild, ikke bare har hun en fantastisk personlighet, men også en helt fantastisk trener og jeg unner alle å få de oppturene som jeg har hatt under mitt treningsopphold."
"Har samarbeidet med Isabelle over en lengre periode, og vil takke for god hjelp og oppfølging. Fra å synes at trening har vært mentalt tungt og vanskelig å gjennomføre, trener jeg nå jevnlig. Jeg har ved hjelp av Isabelle nådd hovedmålet jeg hadde når jeg henvendte meg til henne, og jeg har videre fått kommet igang med en treningshverdag jeg ønsker for livet mitt. Nemlig med jevnlig trening som oppleves lystbetont, gir energi og hvor jeg opplever mestring.

Isabelle har også vært flink til å lytte til mine ønsker for treningsprogram, og har tilrettelagt slik at treningen har kunnet passe inn i min hverdag og jobbsituasjon.

Sitter igjen med en bedre forståelse for sammenhengen mellom trening, kosthold og søvn/overskudd. Ikke minst evnen til å lytte til egen kropp, men samtidig stille krav til seg selv. Isabelle kan varmt anbefales."
"Etter vekttap på over 40 kg og mye hard trening, både utholdenhet og styrke - alt dette på egenhånd, med unntak av et par (også dyktige) PT`er mot slutten - begynte jeg å få mer og mer vondt i den ene hofta. Smertene begynte så smått den høsten jeg løp maraton i Oslo og kom mer og mer for ca ett år siden. Jeg fikk store problemer med både løping og de fleste beinøvelser. Dro både til fastlege og kiropraktor uten at de fant ut av det. Begge henviste meg videre til spesialist, hvor jeg fikk diagnosen medfødt hofteleddsdysplasi. Den ene spesialisten ba meg slutte med all trening. Heldigvis reiste jeg til en annen spesialist, som sa jeg kunne trene styrke og kunne løpe, men ikke på asfalt eller tredemølle.

Jeg tok kontakt med Optimal trener og lurte på om de tok på seg jobben med meg. Jeg ville trene, holde meg så godt som smertefri og ville fungere både på jobb og privat. Hadde så store smerter i hofta periodevis at jeg nesten ikke kunne gå. Selvfølgelig hadde jeg også et ønske om å øke muskelmassen og gå ned i fettprosent. Om ikke dette skulle være nok har jeg IBS og lavt stoffskifte i tillegg. Litt av ei pakke!

Jeg fikk Isabelle som coach, og har nå jobbet med henne i 6 måneder. Hun har hele tiden hatt fokus på meg og mine behov, samtidig som hun har hatt et godt grep om nakken min når jeg har sklidd ut. Jeg har lært utrolig mye og jeg ser i tillegg resultater av treningen. Styrken har økt i alle øvelser, og, viktigst av alt; siden i høst har jeg vært tilnærmet smertefri!

Kostholdsmessig, har jeg fått en plan som er tilrettelagt for meg og min IBS. Det er store og mettende måltider og det er mye å variere mellom, dersom jeg føler for det. Det er absolutt ingen diett da jeg spiser som en hest!

Kort oppsummert har jeg gått fra et smertehelvete med en prognose som evigvarende sofasliter, til å få – i samarbeid med Isabelle – et aktivt liv som er så godt som smertefritt. Ikke nok med det; jeg har i tillegg meldt meg på Barskingen i mai 2017 – noe jeg aldri hadde trodd skulle være mulig!"
"Martin er en profesjonell og dedikert trener og i gir det lille ekstra som skal til."
"Å trene med Andrea var en drøm - varierte øvelser og tilpasset mine behov. Fikk skikkelig utbytte av det, bygget styrke og tatt meg ut på slutten. I tillegg er hun superhyggelig og pedagogisk. Anbefales på det varmeste!"
"Jeg kan på det varmeste anbefale Martin. Ut fra mine ønsker og behov har han satt sammen et program jeg (stort sett) gleder meg til å gjennomføre, og han er en førsteklasses motivatør. Som PT er det viktig å "lese" kunden, og det er Martin flink til - han vet når han skal pirke og når han skal rose. Jeg, som kunde, har følt meg veldig ivaretatt!"
"Jeg kunne fylle alle veggene på Optimal Trening om gleden av at det var akkurat du som ble min PT for ca 6 år siden. En time med deg gir ny energi. Hos deg er det ikke dårlige timer, de er varierte og spennende. Treningen blir en lek. En glemmer at en er sliten. Du tar ut det beste i meg. Du er og har vært en stor inspirasjons kilde for meg samtidig som du er meget kunnskapsrik PT er du ett medmenneske.

Du lytter, du bryr deg. Ordet umulig finnes ikke i ditt vokubular Adrian. 6 år uten tvil investert i topp livskvalitet, energi overskudd til jobb og ellers en god hverdag, sterk fysisk og psykisk, massevis av gode øyeblikk. Dette er et av de lureste valg jeg har gjort."
"Etter 10 år med ryggproblemer og en oppfatning av at styrketrening er veldig kjedelig, traff jeg min PT Adrian. Treningen vi har holdt på med i tre år har kurert både ryggproblemer og min oppfatning av styrketrening! Jeg har nå to av mine faste ukentlige holdepunkter med trening i samarbeid med Adrian, og dette er både moro og utviklende."

"Hei. Adrian er den beste investeringen jeg har gitt til meg selv! Styrke, overskudd, energi++ en stadig mindre kropp= lykke, glede og frihet!!!!! Aldri kjedelig! Jeg blir utrolig trygg og glad for at Adrian engasjerer seg for at jeg skal ha et bra liv! Adrian gjør hverdagen min lettere:-D. Adrian har lært meg alt jeg trodde var umulig på en, to, tre. Adrian er min helt! Jeg kunne skrevet en liten avhandling om alt det gode som kommer med Adrian."
"Kjøpte pakken «Optimalisering» med 1 mnd oppfølging av Adrian i august. Målet er å bli sterkere og mer utholdende til OCR-løp. Motivasjonen bak å kontakte Adrian var for å sette treningen i system, og få en overordnet plan lenger fram i tid. Jeg fikk da et program som matchet meg og min treningshverdag utrolig bra.

Den totale treningsmengden min har økt, og jeg fikk også gode ernæringsråd i forbindelse med at jeg ikke ønsker å gå ned i vekt. Følte meg svært ivaretatt kunnskapsmessig, og fikk gode, konkrete tilbakemeldinger dersom jeg lurte på noe.

Jeg følger programmeringen enda, og oppnår fortsatt gode resultater styrkemessig. Har lagt ved et bilde jeg tok forrige uke. Jeg har IKKE fokus på utseende når det kommer til treningen min, men ting har skjedd siden august! Jeg har ikke sett sånn ut før, for å si det sånn. Litt artig ????

Ha en fin dag!"
"Adrian er motiverende, kunnskapsrik og morsom å trene med! Han tenker helhetlig og målrettet, ingen timer er like, og det blir gøy å trene!"
“PT som alltid tenker nytt. Tøyer deg akkurat den lille biten ekstra du aldri ville orket å ta på egenhånd. Han er i tillegg Fleksibel!”
"Adrian og Optimal trening ble min redning mot mitt mål. En streng, dyktig, empatisk og kunnskapsrik coach, akkurat det jeg trenger i min situasjon nå. Er tilgjengelig 24/7 og svarer raskt når/om man trenger det. Og aller viktigst kanskje; Adrian ser MEG og hva jeg trenger."
"Om Adrian som PT: Kunnskapsrik. Godt humør. Motiverende. Nådeløs. Kostbar. Verdt det. Glemte å ta med "frekk, respektløs og smittefarlig"
"Veldig fornøyd med oppfølgingen jeg fikk av Adrian Paul da jeg trente på optimal trening. En god trener og bli oppfulgt av hvis man vil få gode rutiner med både treningen og kostholdet. Adrian er flink til og tilpasse trening for hver enkelts nivå utifra tidligere treningserfaring. Han har også mye variasjon i treningen som blir satt opp. Etter og ha hatt Adrian som trener klarer jeg nå og sette opp trening og matprogram selv."
"Sigvar har knallpeiling på det han holder på med. Enkelt og greit. Han har full kontroll på opplegget han legger for kunden, være seg treningsprogram eller kostholdsplan. Som osteopat har han også mulighet til å gi behandling om/når det måtte trenges. Det oppleves ekstra trygt, med tanke på forebygging av skader, at han er utdannet innen dette feltet.

Hans rolige og tålmodige og ustressede personlighet er også noe som bidrar til motiverende treninger. Og plutselig har man opparbeidet seg god styrke og forbedret sine resultater, uten at det har kjentes ut som et slit. Det har faktisk vært litt gøy. Dæven. Merkelig. At Sigvar er en utrolig hyggelig og fin fyr trekker jo heller ikke ned."

Anders Baasmo Christiansen, Skuespiller
"Jeg kontaktet Sigvar for å investere noen kroner i helse og trening. Målet mitt var å få sjekket og fikset teknikk i baseløft, samt å få hjelp til å sette opp et treningsprogram som hverken blir for tungt eller for lett for min egen hverdag.

Dette og mer til opplevde jeg at Sigvar infridde på en svært god måte. Etter 5 timer teknikktrening og 3 måneder med online-coaching sitter jeg igjen med en styrket forståelse av hvordan kroppen og baseløftene fungerer, både for seg og i samspill med hverandre. Jeg har også fått gode verktøy for å tilpasse trening etter dagsform og egne forutsetninger. I tillegg til dette er jeg også svært fornøyd med resultatene jeg fikk av treningsprogrammet Sigvar satte opp.

Etter hva jeg har erfart utmerker Sigvar Garfors seg som person og trener spesielt på tre måter. For det første er han observant, samtidig som han kan sette observasjonen i en kontekst du som kunde forstår. Han er med andre ord ikke bare dyktig på å se hva som mangler teknisk i en øvelse, han kan også forklare problemet og løsningen på en måte som du tar til deg.

For det andre fremstår Sigvar som svært belest og kunnskapsrik på sitt område. Han er i stand til å reflektere over en sak fra flere synsvinkler, og han setter teoretisk kunnskap ut i praksis gjennom å være nytenkende og kreativ.

For det tredje opplever jeg også Sigvar som en person med gode mellommenneskelige evner. Han balanserer hensyn og tilpasning med motivasjon og driv, noe som gjør at treningen ikke oppleves som verken for tung eller for lett.

Selv om man bare trener for helse og adspredelse vil Sigvar’s skarpe sinn og gode formidlingsevne bidra til å gi treningen din nye dimensjoner og resultater. Med dette følger mestringsfølelse, driv i videre trening og kunnskap om egen fysikk som vil være nyttig livet ut."

Eirik Granly Foss, Ph.D.-stipendiat ved UiO
"Yngve har i mange år vore ein trufast treningskamerat for meg. Han har eit godt auge for teknikken i rykk og støyt samt dei tradisjonelle styrkeøvingane. Ein kan vere sikker på å ha fått nyttig input å ta med seg vidare etter ei økt med Yngve. Etter at Yngve begynte med utdanning innan akupunktur har han behandla meg med tanke på optimal restitusjon før mange store meisterskap. 

Han har også fylgt opp ulik skadeproblematikk som eg har hatt. Yngve har behandla meg effektivt med mål om å få meg tilbake på lyfteplattformen fortast mogeleg med stor suksess."
"Ein meir stødig kar både teknisk og fagleg skal du leite lenge etter. Yngve er påliteleg som få og har ei æregjerrigheit til arbeidet sitt. Ein veldig god kollega som har blitt mykje brukt til diskusjonar ved eiga usikkerheit, og som vikar når tida ikkje strekk til. Eg veit at Yngve alltid leverar eit godt produkt."
"Jeg har hatt kjempestor glede av å trene med Yngvild. Da jeg først begynte å trene med Yngvild høsten 2014 kunne jeg litt styrketrening, men var ikke så sterk i baseøvelsene og jeg hadde heller ikke så god teknikk. Yngvild har lært meg å utnytte baseøvelsene til det fulle slik at treningen min blir effektiv. Jeg har for eksempel gått fra å løfte kanskje 30-40 kilo i markløft til å klare 100 kg. I tillegg har jeg blitt sterkere i mange andre øvelser og lært mange nye øvelser. Jeg har fått veiledning om kosthold og fått tilbakemelding på sunnere valg jeg kan ta uten at jeg har telt kalorier. Jeg har jevnlig fått oppdatert program med nye øvelser som har tatt hensyn til hva jeg ønsker å oppnå, for eksempel at jeg har lyst til å klare chins.

Det finnes mange PT-er, men fordelen med Yngvild er at hun har utdannelse innen både trening og ernæring, det gjør at hun kan følge opp mer helhetlig. I tillegg til at hun er dyktig hva gjelder psykisk helse og trening. Hun har sunne holdninger og verdier. Noe jeg mener er kjempeviktig i et samfunn der mange skaper et urealistisk bilde av trening og kropp.

Yngvild er morsom, ydmyk og kunnskapsrik. Gode egenskaper å ha som PT og menneske. Jeg lærer fortsatt nye ting om trening og meg selv til tross for det er over 1,5 år siden jeg hadde min første time, og nettopp derfor fortsetter jeg å gå til Yngvild. Hun kan alltid noe nytt jeg har glede av."
"Yngvild er en faglig dyktig og ikke minst sympatisk PT som engasjerer seg i kundene sine! Jeg fikk gode resultater kjapt ved å følge hennes plan og har full tillit til hennes kompetanse."
"Jeg er en 25 år gammel jente fra Oslo som aldri har hatt noe interesse for trening, vært naturlig slank til tenårene, men så begynte jeg gradvis og legge på meg vekt. Jeg forsøkte meg på innebandy i et år, veldig gøy, men merket ingen endring på målene jeg hadde satt meg. Mine mål og forventninger var nedgang i vekt og ønske om et sprekere og sunnere livsstil, men det viktigste var naturligvis en treningsform som jeg ville trives og ha det gøy med.

Uten å vite hva jeg manglet til å komme i gang søkte jeg etter personlig trener og kom med det over Yngvild. Det er jeg veldig glad for i dag Via FastForm og OptimalTrening leste jeg litt om hennes treningsbakgrunn og erfaringer og tenkte at dette må jeg prøve. På min første konsultasjon ønsket hun å vite litt om min bakgrunn og hvilke mål og erfaring jeg hadde innen styrketrening. Mine tilbakemeldinger var som nevnt lite eller ingen erfaring, spesielt innen styrketrening som jeg aldri hadde forsøkt. Utrykk som chins, markløft og knebøy hadde jeg aldri hørt om tidligere, det viste seg raskt at det skulle bli noe av det viktigste i mitt treningsprogram.

Mine ønsker å mål var forsatt det samme, nedgang i vekt og et sunnere livsstil. Med Yngvild som personlig trener fikk jeg satt opp et trenings og kostholdsprogram. Det intrykket jeg tidligere hadde av styrketrening og treningsstudioer var negativt og tenkte aldri at det kunne være noe for meg. Men med Yngvild som personlig trener og motivator var dette nå virkelig gøy.

Kostholdsprogrammet er tøft, men likevel akkuratt passe og gir deg masse energi med sunn mat. Etter kort tid kom resultatene, og de ukjente begrepene og øvelsene ble raskt en ny hverdag. Tidligere klarte jeg ikke å ta en vanlig pushups, nå klarer jeg fint flere og det kjennes gøy når man klarer nye rekorder i øvelser som markløft og knebøy.

Det har vært et treningsprogram som har krevd sitt, men det viktigste har vært å være fokusert og ha viljen til å trene, det takker jeg virkelig Yngvild for. Hun er positiv og flink til å motivere. Hennes tilbakemeldinger underveis har helt klart gitt meg bedre resultater og hennes interesse for trening og ernæring smitter raskt over. Jeg sitter igjen med masse kunnskap, en sunnere og sterkere kropp, og er veldig fornøyd med sluttresultatet. Dette ville jeg aldri klart uten Yngvild og har bare gode anbefaldinger å komme med fra mitt program."
"Første gang jeg møtte Yngvild var det en energisk, snill og positiv person som møtte meg. Vi har på kort tid blitt gode venner og lært mye av hverandre.

Yngvild er en person jeg ser opp til, hun er enormt viljesterk og omsorgsfull. Jeg har selv hatt Yngvild som PT og jeg er fremdeles takknemlig alt hun har lært meg så langt. Hun er en god lytter og motivator, og kommer alltid med gode tilbakemeldinger.

De sterkeste sidene til Yngvild er uten tvil at hun er utrolig målbevisst og strukturert i sitt arbeid. Dette er jenta som ikke gir seg før hun er i mål, om det så er med egen trening eller for å hjelpe kunden sin. Dette er kanskje noe av det jeg beundrer mest ved henne.

På instagram og i hverdagen er hun til stor inspirasjon for spesielt meg, men også mange, mange fler. Yngvild er løsningsorientert som person og de spørsmålene hun ikke kan svare på i dag, sørger hun for at hun kan svare på i morgen. Oppsummert er Yngvild uten tvil en utrolig snill og dyktig person som bryr seg om kundene på en særegen måte”.
“Fast form pakken passet utrolig bra for meg”

1) Får trent 3 dager i uken med egen personlig trener som hjelper meg med å nå mine mål, pusher meg max, og lærer meg riktig teknikk på alle øvelser. Under styrketrening er det spesielt viktig å passe på at du bruker riktig teknikk, noe Yngvild har hatt stort fokus på. Teknikken må sitte helt til minste detalj før vi løfter tunge vekter. Noe som jeg er veldig fornøyd med.

2) Skreddersydd treningsplan som passer til dine mål. Yngvild har kontroll på fremgangen min ved å notere hver enkel trening sammen med meg og lærer meg å ha kontroll på progresjonen, så jeg også klarer meg på egenhånd.

3) Kostholds plan laget etter mine ønsker og med spennende oppskrifter. Hun har generelt meget bra kunnskap om sunn mat og næring . Det aller deiligste med a ha en PT som Yngvild er at jeg slipper å tenke selv! Jeg bare gjør som hun sier, så vet jeg at det blir bra! Og det har blitt bra også da jeg har gått ned 8 kg på 3 måneder og inn 12 cm rundt midjen, takket være min super flinke trener Yngvild. Snart skal jeg starte med 3 nye måneder."
"Fra tidligere å ha vært ganske aktiv i fotball og andre idretter har de siste årene heller vært preget av mye jobb, lite aktivitet kombinert med mye sosiale arrangementer med jobb og venner. Spesielt det siste året merket jeg at formen stadig var dårligere; lite energi til overs, ofte syk og skjortene ”krympet” stadig. Så da jeg fikk tilbud om en prøvetime med Yngvild var svaret ganske så enkelt. Prøvetimen ga mersmak og jeg er nå snart ferdig med tre måneder av opplegget til Fast Form.

Jeg har hatt tre økter i uka med gode tips knyttet til kosthold. Men da jeg signerte avtalen med Yngvild var jeg klar på noen forutsetninger; jeg skal alltid gi alt og du skal pushe meg, men jeg kommer sannsynligvis ikke til å kunne greie å følge opplegget 100%. Jobben min er gøy, har ganske uforutsigbar arbeidstid, er veldig sosial og vil fortsette med å leve livet og kunne feste med kollegaer og venner når jeg ønsker det. Så etter snart tre måneder med trening; er jeg fornøyd? Som jeg har sagt til noen av mine venner, disse tre månedene har vært utrolig givende. Hver trening er nøye lagt opp av Yngvild, og hennes faglige kunnskap og evne til å motivere har gjort at jeg virkelig har gledet meg til hver økt. Noen myter jeg hadde om styrketrening er også blitt avkreftet: - Det er faktisk utrolig slitsomt. Øktene foregår med høy intensitet og det kan garanteres høy puls og mye svette.

Teknikk er mye viktigere enn forventet, og Yngvild er nøye på at teknikken sitter for å unngå eventuelle skader. Så har disse månedene hatt noen effekt? Foreløpig har jeg gått ned ca 5 kg og 12 cm rundt midjen. Har fått mer energi, dette både grunnet trening og mye bedre kosthold. Og det beste er at dette har skjedd samtidig som jeg ikke har gitt avkall på det ”gode” liv som er viktig for meg. Så anbefaler virkelig Fast Form pakken og Yngvild som en veldig inspirerende og dyktig PT."
"Jeg gir gjerne en tilbakemelding på hvordan jeg opplevde samarbeidet med Isabelle i våres.

For det første var tidspunktet for oppfølgingen jeg fikk, både hva gjaldt trening og kosthold, riktig. Jeg hadde behov for konkrete mål og ikke minst tilbakemeldinger på innsatsen min på det tidspunktet. Det fikk jeg i stort monn fra Isabelle. Veldig positivt opplevde jeg det. Hyggelige, konkrete tilbakemeldinger og veldig rask respons.

For det andre opplevde jeg rask endring, både i styrke, kondisjon og fasthet i kroppen. Jeg lærte ganske mye om hva ulike matvarer inneholder, feks ante jeg ikke at Juice innholdt omtrent det samme som Cola. Ellers var jo hovedmålet mitt å komme tilbake i jobb igjen. Dit er jeg nesten nå. Så - oppsummert - veldig takknemlig for den måneden jeg fikk med veiledning fra Isabelle! Det gjorde godt for kropp og sjel!"
"Først og fremst vil jeg få takke for all hjelp de siste månedene og for all støtte når ting har vært tøft.
All støtte har betydd veldig mye for meg og selv om jeg ikke har takket deg nok så skal du vite at jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr for meg!

Du har vært helt super med henhold til motivasjon, hjelp og veiledning! Jeg hadde ikke kommet så langt hvis det ikke hadde vært for deg.

Det har vært mye som har satt en stopper for treninga, men jeg er fast bestemt på at det her skal jeg klare selv om det tar litt lenger tid.
Det her har vært en berg og dalbane av både følelser og opplevelser, noe som har satt sine spor både positivt og negativt.
Jeg har blitt mer selvsikker på meg selv, men har fått ett større fokus på hvordan jeg ser ut både kropp og utseende.
Det er ganske kjedelig siden jeg merker jeg blir mer usikker på kroppen min de dagene jeg er nede, men jeg blir også utrolig glad når jeg ser at klærne mine blir større!

Du har vært en stor støttespiller i denne tiden her og jeg setter veldig stor pris på det! TUSEN TUSEN TAKK!!!"
Kan anbefale Marius Rygg som kostholdsveileder og personleg trener. Har samarbeida med Marius sidan slutten av mars 17.

Eg har gått ned i vekt og vorte ein god del sprekare og sterkare. På eit 25 min langt testløp har eg forbetra tida mi med 3 min og 45 sekund over to og ein halv måned. Marius har fått meg til å vere trygg I styrkerommet og er ein god Instruktør. Vi har målt god framgang i øvingar for heile kroppen. Etter Marius si veiledning har eg funne ut at eg likar veldig godt både kondisjon trening og styrketrening! Vi har god dialog og tett oppfølging. Marius er flink med folk og ser heilheten på ein god måte. Han er også flink til å få meg som klient til å tenkje sjølv og han er flink til å heie og motivere.
"Har hatt 50 PT-timar med Martin, og hadde lett tatt 50 til. God til å lytte og finne program tilpassa mine behov, motiverande og inspirerande. Og kjempehyggelig! Har hatt stor framgang og blitt hekta på trening under Martins kyndige rettleiing, og tilrår han på det varmaste om du er på utkikk etter trenar."
"Jeg trives godt på Optimal trening og liker at min personlige trener (Martin E.) hjelper meg for å nå mine mål."
Til toppen
Call Now Button