En del av Optimal Gruppen

Adrian Paul

Adrian er en av de første heltids personlige trenere i Skandinavia. Han har jobbet profesjonelt med private og bedriftskunder siden 2001.

Gründer og personlig trener

Hvem er Adrian Paul?

Adrian er en av de første heltids personlige trenere i Skandinavia. Han har jobbet profesjonelt med private og bedriftskunder siden 2001. Etter 2 tiår i bransjen, med over 16,000 fullførte personlige treningstimer, har han opparbeidet en enestående kunnskapsbank, og erfaring nok til å gi akkurat det resultatet du ønsker deg. Ved siden av å livnære seg som Personlig Trener har Adrian hatt flere lederstillinger opp gjennom årene. Siden 2011 har han gründet flere selskaper, deriblant Bislett Challenge, Optimal Trening, Optimal Klinikk, Optimal Trener og Optimal Hud og Netfit.no. Itillegg er han én av to coacher i norges historiens første Biggest Loser sesong, verdens mest kjente slankereality. 

MOTTO: Ingenting er umulig!

Erfaring

Hovedtrener elite sprintgruppe, SK Vidar (2001-2005)
Regionsleder Fitness Master Norge (2003-2010)
Personlig Trener Elixia, Gold´s Gym, World Gym (2001-2012)
Semiprofesjonell fotballspiller Mjøndalen IF (2006-2012)
Faglig leder Arca Aktivitet og Helse (2009-201 2)
Gründer Bislett Challenge (2011- pr.dd.)
Gründer og partner Optimal Trening (2012- pr.dd.)
Gründer og partner Optimal Klinikk (2014- pr.dd.)
Coach Biggest Loser Norge, TV Norge (2014- pr. dd.)
Gründer Optimal Trener (2015- pr.dd.)
Gründer Mind the body (2016- pr.dd.)
Gründer og partner Optimal Hud (2018- pr.dd.)
Gründer og partner Netfit.no (2019- pr.dd.)
MOTTO: Ingenting er umulig!

Utdannelse og kurs

Grunnfag idrett, NIH 2000
Bachelor, Fysisk aktivitet og helse, NIH 2001-2003
Personlig Trener, NIH 2002
Diplomert massør, Manumedics 2002
Poliquin (PICP level 1 og level 2), 2013

REFERANSER

"Jeg er 37 år og utdannet sykepleier med spesialisering i ernæring og rehabilitering. Med denne bakgrunn og mange års erfaring innen trening skulle man kanskje tro at dette ikke var i kategori PT-kunde. Hvem kan pushe seg selv til “det lille ekstra” og holde sin egen motivasjon oppe gjennom jevne perioder hele året? Hvem er disiplinert nok til å stadig flytte grenser for å nå nye mål for så å gå videre til neste steg uten å falle tilbake? 

Jeg kan de fleste teorier og har selv gjennomført med gode resultat i perioder, men som de fleste andre av oss faller også jeg lett tilbake. Lange perioder med en spinning time i uka og litt udisiplinert småtrim inn i mellom i en ellers så hektisk hverdag. Jobb og familie krever sitt, og vips…så befinner man seg i en situasjon der følelsen av skippertak kommer tilbake. ADRIAN var da den jeg ble knyttet opp mot i en slik skippertak-tanke for vel ca 2 år siden, og det resulterte i aldri mere skippertak. Med en sympatisk måte å møte meg på innledet han en profesjonell treningsrelasjon hvor jeg ønsket og han delte opp innsatsen i realistiske tiltak for å nå målene. 

Han begrenset planene i perioder slik at dette ikke skulle bli kortsiktig. Han har en unik måte å skape nok variasjon til at dette ikke ble bolker, men en livsstil der det hele tiden var nye opplevelser og grensene for å lære nye øvelser og aktiviteter stimulerte nok til at jeg ikke går lei. Det å bli pushet ut over komfortgrensene er slett ikke alltid hverken lystbetont eller hyggelig, men det å kunne sympatisk minne en på hva man oppnår, samtidig som passe mengde ros og utfordringer ligger der er ikke noe man kan lese seg til. Adrians ferdigheter går langt utenpå hva skolepensum kan tilegne en, det er profesjonelt og gir trygghet. Spekteret av ferdigheter gjør at jeg til stadighet får utfordret mestringsopplevelsen til å beherske flere variasjoner av øvelser, men med en trygghet i at han underviser i en sikker gjennomføring slik jeg kan fortsette på egenhånd. 

Hans utetrening med sommer bootcamp har jeg også deltatt på 2 år på rad, og denne gangen gleder jeg meg faktisk til vi starter igjen i mai. Undervisning i øvelser utendørs med enkle hjelpemidler har virkelig vært en boost. Gruppetimer med PT i en slik setting er både morro og utfordrende, og virkelig med rom for alle aldrer og alle utgangspunkt."
"Jeg kunne fylle alle veggene på Optimal Trening om gleden av at det var akkurat du som ble min PT for ca 6 år siden. En time med deg gir ny energi. Hos deg er det ikke dårlige timer, de er varierte og spennende. Treningen blir en lek. En glemmer at en er sliten. Du tar ut det beste i meg. Du er og har vært en stor inspirasjons kilde for meg samtidig som du er meget kunnskapsrik PT er du ett medmenneske. 

Du lytter, du bryr deg. Ordet umulig finnes ikke i ditt vokubular Adrian. 6 år uten tvil investert i topp livskvalitet, energi overskudd til jobb og ellers en god hverdag, sterk fysisk og psykisk, massevis av gode øyeblikk. Dette er et av de lureste valg jeg har gjort."
Inspirerende og kunnskapsrik.

"Adrian er en dyktig og motiverende personlig trener. Jeg har en prolaps nederst i ryggen, og har i flere år slitt med smerter. Jeg har av fastlegen min blitt anbefalt å kutte ned på mange forskjellige treningsformer, og ble i 2011 avhengig av smertestillende. I 2012 har jeg hatt noen timer med Adrian hvor fokuset har vært å gjøre øvelser, og trene meg fri fra smertestillende. 

Adrian har lyttet til hvordan hverdagen min har vært, og tilrettelagt øvelser for meg. Øvelsene har vært skreddersydd for mine plager. Det har vært bra at jeg har fått alternative øvelser, så jeg kan variere treningen min. Jeg trener nå på Bislett Challenge ukentlig, og trener smertefritt flere ganger i uken utover dette. I dag er jeg faktisk fri for smertestillende, det har økt livskvaliteten min betraktelig. Jeg kan virkelig anbefale Adrian som personlig trener."
"Etter 10 år med ryggproblemer og en oppfatning av at styrketrening er veldig kjedelig, traff jeg min PT Adrian. Treningen vi har holdt på med i tre år har kurert både ryggproblemer og min oppfatning av styrketrening! Jeg har nå to av mine faste ukentlige holdepunkter med trening i samarbeid med Adrian, og dette er både moro og utviklende."
"Hei. Adrian er den beste investeringen jeg har gitt til meg selv! Styrke, overskudd, energi++ en stadig mindre kropp= lykke, glede og frihet!!!!! Aldri kjedelig! Jeg blir utrolig trygg og glad for at Adrian engasjerer seg for at jeg skal ha et bra liv! Adrian gjør hverdagen min lettere:-D. Adrian har lært meg alt jeg trodde var umulig på en, to, tre. Adrian er min helt! Jeg kunne skrevet en liten avhandling om alt det gode som kommer med Adrian."
"Adrian er motiverende, kunnskapsrik og morsom å trene med! Han tenker helhetlig og målrettet, ingen timer er like, og det blir gøy å trene!"
"Om Adrian som PT: Kunnskapsrik. Godt humør. Motiverende. Nådeløs. Kostbar. Verdt det. Glemte å ta med "frekk, respektløs og smittefarlig"
“PT som alltid tenker nytt. Tøyer deg akkurat den lille biten ekstra du aldri ville orket å ta på egenhånd. Han er i tillegg Fleksibel!”
"Adrian og Optimal trening ble min redning mot mitt mål. En streng, dyktig, empatisk og kunnskapsrik coach, akkurat det jeg trenger i min situasjon nå. Er tilgjengelig 24/7 og svarer raskt når/om man trenger det. Og aller viktigst kanskje; Adrian ser MEG og hva jeg trenger."

"Kjøpte pakken «Optimalisering» med 1 mnd oppfølging av Adrian i august. Målet er å bli sterkere og mer utholdende til OCR-løp. Motivasjonen bak å kontakte Adrian var for å sette treningen i system, og få en overordnet plan lenger fram i tid. Jeg fikk da et program som matchet meg og min treningshverdag utrolig bra. 

Den totale treningsmengden min har økt, og jeg fikk også gode ernæringsråd i forbindelse med at jeg ikke ønsker å gå ned i vekt. Følte meg svært ivaretatt kunnskapsmessig, og fikk gode, konkrete tilbakemeldinger dersom jeg lurte på noe.

Jeg følger programmeringen enda, og oppnår fortsatt gode resultater styrkemessig. Har lagt ved et bilde jeg tok forrige uke. Jeg har IKKE fokus på utseende når det kommer til treningen min, men ting har skjedd siden august! Jeg har ikke sett sånn ut før, for å si det sånn. Litt artig ????

Ha en fin dag!"
"God og brukervennlig webløsning med chat med trener, video av hver øvelse og oppdaterte program hver uke. Dyktige trenere som virkelig bryr seg og tilpasser program etter preferanser! Veldig fornøyd med hvordan ting blir lagt opp av Adrian;)"
"To be very honest, I am very lazy person, and as most of us, I like fast results without putting too many efforts. AND Adrian finds a way how to interest me with training program, which motivates to go to the gym, since it is something new all the time and the progress is obvious. My lifestyle does not allow me to follow routine, and thanks to Adrian, we found a way how to stay fid and adapt to busy work schedules, flexibility is a key. And most importantly, we workout together like friends, with respect, good talks and lots of fun! I am getting stronger each time I meet Adrian!"
"Jeg kontaktet Adrian og Optimal Trening etter å ha prøvd flere dietter og ulike treningsformer på egen hånd, uten suksess med å bli kvitt en tre-års vektoppgang. Etter et kort møte kunne Adrian innstille meg på at vi skulle få til noe positivt og ga umiddelbar motivasjon med et realistisk mål om både inntak av mat, mengde trening og hvordan livsstilen kunne forbedres i henhold til min hverdag. Adrian har sørget for at hver treningsøkt er noe å glede seg til og han fokuserer på øvelser som bygger muskler, samtidig som fettmassen reduseres. Jeg kan stolt skryte av ti kilo ned, en sterkere kropp og en totalt endret livsstil. Dette er kun en liten bit av hva jeg kan takke ham for, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg mailet ham for noen måneder siden."

Anbefales på det STERKESTE!
"Veldig fornøyd med oppfølgingen jeg fikk av Adrian Paul da jeg trente på optimal trening. En god trener og bli oppfulgt av hvis man vil få gode rutiner med både treningen og kostholdet. Adrian er flink til og tilpasse trening for hver enkelts nivå utifra tidligere treningserfaring. Han har også mye variasjon i treningen som blir satt opp. Etter og ha hatt Adrian som trener klarer jeg nå og sette opp trening og matprogram selv."
Til toppen
graduation-hat Call Now Button