En del av Optimal Gruppen

Andrea W. Kulseng

Andrea er utdannet fysioterapeut, og har god kompetanse innen fysisk aktivitet og trening. Med hennes faglige bakgrunn om kropp, helse og fysisk funksjon, har hun kunnskap for å kunne gi deg som kunde et optimalt tilpasset treningsprogram.

Personlig trener og fysioterapeut

Hvem er Andrea W. Kulseng?

Andrea er utdannet fysioterapeut, og har god kompetanse innen fysisk aktivitet og trening. Med hennes faglige bakgrunn om kropp, helse og fysisk funksjon, har hun kunnskap for å kunne gi deg som kunde et optimalt, og individualisert tilpasset treningsprogram. Enten det gjelder hypertrofi, prestasjonsoptimalisering, vektnedgang og/eller skadeforebyggende tiltak.

Som trener er Andrea opptatt av kvalitet og god teknikk. Samtidig fokuserer hun på treningsglede og mestringsfølelse. Hennes ønske er at dere sammen skal komme frem til en løsning som hjelper deg mot en mer aktiv hverdag og varlig livsstilsendring.

Med Andrea vil du få en motiverende, og faglig dyktig personlig trener!
BESTILL TIME

Erfaring

Fotball, styrke- og utholdenhetstrening og CrossFit

Utdannelse og kurs

Fysioterapeut, Tromsø Norges Arktiske Universitet

REFERANSER

"Å trene med Andrea var en drøm - varierte øvelser og tilpasset mine behov. Fikk skikkelig utbytte av det, bygget styrke og tatt meg ut på slutten. I tillegg er hun superhyggelig og pedagogisk. Anbefales på det varmeste!"
Til toppen
graduation-hat Call Now Button