En del av Optimal Gruppen

Didrik Alexander Helle

Didrik er en motiverende og målrettet trener, med mye erfaring innen både treningssenter og idrett. Han er en optimistisk person med stor lidenskap for å skape utvikling i seg selv og de rundt han.

Personlig trener og performance coach

Hvem er Didrik Alexander Helle?

Didrik er en motiverende og målrettet trener, med mye erfaring innen både treningssenter og idrett. Han er en optimistisk person med stor lidenskap for å skape utvikling i seg selv og de rundt han, noe som skinner gjennom på PT timene hans. 

Med sin bakgrunn som landslagsutøver og trener, så vel som PT på treningssenter, tilbyr han det beste fra begge verdener, og har en stor verktøykasse av kunnskap og treningsmetoder for å hjelpe kundene sine å oppnå sine mål. De fleste målsettinger kan oppnås på mange forskjellige måter, og sammen med Didrik vil du finne ut av hvordan akkurat du bør gå frem for å nå dine mål!
BESTILL TIME

Performance coach

Didrik har en lang og suksessfull karriere innen idrett som både utøver og trener, og er derfor vant til å jobbe systematisk og resultatorientert både med mental og fysisk trening for å kunne prestere på kommando, trives under press, være best når det gjelder samt å vinne konkurranser. De siste 11 årene har Didrik jobbet med mange idrettsutøvere i forskjellig alder og nivå, fra barn til voksne, og fra nybegynnere til landslagsutøvere. Han har også fulgt flere utøvere gjennom hele reisen fra nybegynner til landslagsnivå.

Er du en ambisiøs idrettsutøver, kan Didrik via mentaltrening og prestasjonsrettet fysisk trening, hjelpe deg med å utvikle de kvalitetene som skal til for å lykkes i din idrett!

Personlig trener

Didrik fokuserer mye på å utdanne kundene sine, slik at de har en forståelse for hvorfor de gjør det de gjør, samt at de tilegner seg ny kunnskap som vil være verdifull for både dem og deres nærmeste, resten av livet. Han vil se etter det beste i deg, og hjelpe deg med å bringe det til overflaten, slik at du kan bli en bedre versjon av deg selv, i løpet av reisen mot å oppnå de målsettingene dere setter sammen.

Ønsker du profesjonell hjelp til å oppnå dine mål på en motiverende måte, som også tilegner deg kunnskap og som vil være meget verdifull videre i livet, er Didrik treneren for deg!

Erfaring

Jobbet som sportsspesifikk trener innen idrett siden 2007.
Jobbet som PT & Performance Coach siden 2013.
5 år som cheerleading og turntrener for diverse klubber.
Aktiv idrettsutøver hele livet.
12x Norgesmester i cheerleading.
Arrangert og ledet 10+ idrettsleirer.

Utdannelse og kurs

Personlig Trener - Akademiet for personlig trening
Performance Coach - Akademiet for personlig trening
Treningsveileder - Norges Idrettshøgskole
Fitness Grunnkurs - Norges Idrettshøgskole
Level 1 – Cheerleading Trener
Mentaltrening for idrett – Leading Edge
Trenerkurs i sportsakrobatikk – GymDanmark
Movement workshop - Ido Portal
TRX kurs - Elixia
Purmotion Functional Training - Purmotion
+ Mange flere kurs & workshops.
Til toppen
graduation-hatshirt Call Now Button