En del av Optimal Gruppen

Madeleine Daleng Nyland

Madeleine er en erfaren trener med lidenskap for yrket. Hun er en energisk, utadvendt, målrettet, og tillitsfull person som er går inn i en hvert oppgave med fullt fokus.

Personlig trener

Hvem er Madeleine Daleng Nyland?

Madeleine er en erfaren trener med lidenskap for yrket. Hun er en energisk, utadvendt, målrettet, og tillitsfull person som er går inn i en hvert oppgave med fullt fokus. Med over 10 år i bransjen og mer enn 4000 gjennomførte pt timer har hun opparbeidet seg en solid base for å kunne hjelpe ulike type kunder. For å lykkes, er man nødt til å finne en treningsform som motiverer, inspirerer og ikke minst gir resultater. 
Med bred erfaring som landslagsutøver, trener for eliteutøvere, instruktør innen et titalls gruppetreningskonsepter og rehabiliteringstrening, vil Madeleine etter alt å dømme hjelpe deg med å utarbeide en plan som både gir deg lyst til å gi det lille ekstra, og med det nå målene dine.

Madeleine er opptatt av at du som kunde får ta del i egen prosess, og opparbeider en forståelse for hvorfor og hvordan treningen gjennomføres. Det finnes ingen snarveier til bedre helse, men med god planlegging, godt fokus og reell innsats, vil det være mulig å stadig nå nye milepæler. Hun er tilstede for å hjelpe deg med å få ut ditt fulle potensiale, og å på en sikker måte guide deg til en positiv, energisk og sunn hverdag. For å ha progresjon i treningen må du ut av komfortsonen. Med Madeleine som trener vil du erfare å bli utfordret både mentalt og fysisk med det resultat at du når dine mål, og står sterkere i utfordringer du møter i hverdagen.

Fokus + innsats = suksess.
BESTILL TIME

Erfaring

Personlig trener siden 2008
Gruppetreningsinstruktør siden 2008
Global Master Trener Corebar
Trener for Arbeidsrettet Rehabilitering siden 2013
5x Norgesmester i kunstløp
Trener for eliteutøvere kunstløp
Utarbeidet mal for vektreduksjonsprogram
Presentatør på store conventions i inn og utland

Utdannelse og kurs

Fysisk aktivitet og helse NIH
Elixia Education - PT utdanning, Aerobic, Dance, Advanced Dance, Step, Styrke, PT, Motivator, Pilates I, Pilates II, Pilates Stor Ball
Best Helse: Kne, hofte, skulder prehab og rehab trening.
Coremon kurs - AfroMoves, Corebar
Til toppen
graduation-hatchevron-down Call Now Button