En del av Optimal Gruppen

Martin Kvalvik Engstad

Jeg har alltid vært aktiv og glad i trening gjennom oppveksten: fotball, håndball, kampsport og klatring. Etter jeg sluttet med håndball falt jeg raskt for trening rettet mot styrke og muskelvekst.

Personlig trener

Hvem er Martin Kvalvik Engstad?

Jeg har alltid vært aktiv og glad i trening gjennom oppveksten: fotball, håndball, kampsport og klatring. Etter jeg sluttet med håndball falt jeg raskt for trening rettet mot styrke og muskelvekst. Det er utrolig å se hva kroppen får til med riktig trening og kosthold, både fysisk og psykisk. 

Nå studere jeg klinisk ernæring for å forstå meg bedre på hva kosten har å si for helse og trening. Du vil få hjelp med trening og/ eller kosthold rettet mot akkurat DINE mål. Jeg vil ikke bare trene deg, men også lære deg det jeg kan om trening, kosthold og god helse, for at du kan selv stå på egne bein.

Som person er jeg rolig og glad, men samtidig seriøs, strukturert og opptatt av å nå målene vi setter oss sammen.
BESTILL TIME

Erfaring

Ca. 5 år erfaring med styrketrening
Overkant av 500 leverte PT timer ved Sats Storo

Utdannelse og kurs

Utdannet personlig trener ved AFPT 2017
Fullført 1 av 6 år på medisin, Universitetet i Tromsø
Påbegynt utdannelse klinisk ernæring høst 2018, Universitetet i Oslo
Kurs om "Health and lifestyle" og "Coaching" for lisensiering nivå 3 og TRX kurs fra Sats Elixia

REFERANSER

"Har hatt 50 PT-timar med Martin, og hadde lett tatt 50 til. God til å lytte og finne program tilpassa mine behov, motiverande og inspirerande. Og kjempehyggelig! Har hatt stor framgang og blitt hekta på trening under Martins kyndige rettleiing, og tilrår han på det varmaste om du er på utkikk etter trenar."
"Jeg trives godt på Optimal trening og liker at min personlige trener (Martin E.) hjelper meg for å nå mine mål."
"Martin er en profesjonell og dedikert trener og i gir det lille ekstra som skal til."
"Jeg kan på det varmeste anbefale Martin. Ut fra mine ønsker og behov har han satt sammen et program jeg (stort sett) gleder meg til å gjennomføre, og han er en førsteklasses motivatør. Som PT er det viktig å "lese" kunden, og det er Martin flink til - han vet når han skal pirke og når han skal rose. Jeg, som kunde, har følt meg veldig ivaretatt!"
Til toppen
graduation-hat Call Now Button